SK | EN


Produkty

Vložné materiály

Dodávame vybrané kvalitné a inovatívne vložné materiály pre laminované sklo. Každý z nich je niečím výnimočný – farebné Rosco filmy svojou obrovskou škálou farieb, vložné Si.Ste materiály svojim nádherným dizajnom, Viewcol inovatívnosťou, možnosťami, dokonalosťou farieb a stálofarebnosťou. Dvere do budúcnosti vám otvára Innoptec so svojou jedinečnou technológiou inteligentného skla. Za niekoľko milisekúnd sa z nepriehľadného skla stane priehľadné a opačne.

INNOPTEC

Tekutý kryštál pre sklá a kontrolu súkromia!

Innoptec je spoločnosť špecializujúca sa na vývoj a výrobu integrovaných premenných optických transparentných fólií, známych pod názvom inteligentné sklo.

Tieto filmy, ktoré sa používajú hlavne v interiérovej architektúre, za niekoľko milisekúnd môžu zmeniť svoj stav z priesvitného nepriehľadného na priehľadný pod pôsobením elektrického ovládania, umožňujúceho ovládanie súkromia viacerých vnútorných alebo vonkajších aplikácií.

Vďaka moderným zariadeniam vyrába Innoptec filmy priamo zo surovín a nie je len spracovateľom PDLC filmov.

Technológie pre transparentnosť

Výrobok sa skladá z plastových fólií Innoptec, zvyčajne umiestnených vo vnútri okien, ktorých priehľadnosť sa môže meniť (priehľadná a nepriehľadná) pomocou diaľkového ovládania alebo elektrického vypínača, je vyrobená v hárkoch až do 120 cm širokého pásma a môže byť zostavená v štandardných dĺžkach od 3 m až do 20 m (dodáva sa ako rolka), dokonca aj v samolepiacich verziách.

VIEWCOL

Viewcol umožňuje sublimačnú tlač obrázkov vo vysokom rozlíšení na vložné PET fólie pre použitie v kombinácii so sklom.

Rada týchto PET fólií sa nazýva “Sublistyle”. Fólie rady „Sublistyle“ sú vložné  alebo samolepiace fólie s vysokým rozlíšením a vysokou kvalitou grafického spracovania používané v kombinácii so sklom v architektonických a dizajnových aplikáciách.  Každý z výrobkov zaručuje maximálnu intenzitu farieb a kvalita výrobných procesov a vstupných materiálov je rovnaká pre všetky výrobky.

Vložné fólie „Sublilam“ sú výrobkom s neporovnateľne vysokou pestrosťou, hĺbkou a ostrosťou farieb. Sú jedinými testovanými fóliami pre aplikácie v exteriéri. Testovanie prebehlo pri a po laminácii s duroplastovou fóliou  a pri dodržaní správneho laminovacieho procesu.

Aby sa vyhovelo požiadavkám všetkých aplikácií fólie „Sublilam“, je možné zadať do výroby úroveň priehľadnosti: transparentná (číra), priehľadná (mliečna biela)  alebo nepriehľadná.

Trvanlivosť a životnosť

Vložná fólia „Sublilam“ je osvedčený a dlhotrvácny výrobok. Znesie maximálnu odporúčanú teplotu laminácie aj tlak, ktorý vzniká pri výrobe vrstveného bezpečnostného skla. Navyše vykazuje dobrú stálosť farieb (odolnosť proti vyblednutiu).

Ukážky

ROSCO

Americká spoločnosť Rosco sa už viac ako 100 rokov zaoberá inováciami v oblasti farieb a svetla. Ponúkame vám širokú škálu farebných filtrov, ktoré sú vhodné pre lamináciu do skla.

Vzorkovník

Si.Ste

Laminačné inzerty do skla, ktoré v sebe ukrývajú Taliansky design s jedinečnými vzormi. Ide o skutočne luxusné vložné materiály, ktoré si zamilujete v každom interiéry.



DIF, s.r.o.
Vyšehradská 18
851 06 Bratislava
SLOVENSKO
IČO: 35930586
IČ DPH: SK2021999144 
Zapísaná v Obchodnom registri
Okresného súdu Bratislava I Vložka I, oddiel Sro,
vložka číslo 35653/B
+421 903 727 151, +421 914 336 380
info@difsk.sk